29 Kasım 2010 Pazartesi

Brezilya fönü

Brezilya’da 5 yıl önce keşfedilen kalıcı fön, saçların üç ay boyunca fönlü gibi görünmesini sağlıyor. Brezilya fönü kısa sürede saçları hem düzleştiriyor hem de saçların bakımını sağlıyormuş.
Bazı ünlülerinde tercih ettiği Brezilya fönü 470 TL mal oluyor(Bütün kaynaklarda farklı fiyat yazıyor ama ortalam bu kadar) . Uygulama sırasında saça keratin ve formaldehid kimyasalı sürülüp saçlar “ütüleniyor”.  Kalıcı fön 5 aşamada yapılıyor ve işlem bir saat sürüyor. Saça besleyici etkide de bulunan Brezilya fönü sayesinde saç yumuşaklık kazanıyormuş ve elektriklenme önleniyormuş, ayrıca neme karşı koruma sağlanıyormuş.  Popülerleşmesiyle artık birçok kuaförde uygulanan teknikte kimyasalların yanlış karıştırılması ve kullanılması saç dökülmesi ve kelliğe neden olabiliyor. Aman dikkat.

Brezilya fönünü biraz araştırdım ; yaptıran çoğu kişi memnun kalmış , birkaç kişide hiçbir işe yaramadığını , saçların kırılıp dökülmesine sebep olduğunu söylemişler. Eğer yaptırcaksanız lütfen yetkili kuaförleri tercih edin. Ve yaptıracaksanız detaylı bir araştırma ve bir uzmandan yorum almadan yaptırmayın lütfen (: . Aşağıdaki resimlerde Brezilya fönünden önceki ve sonraki saçların görselleri (:

                                


                                


                                 
                            

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder